Professionele MANIURE Gereedschappen – Staleks Pro

STALEKS PRO – zeer onderhoudbare instrumenten ontworpen voor langdurig professioneel gebruik. We raden de EXCLUSIVE-, EXPERT- en SMART-series aan aan manicure- en pedicurespecialisten, schoonheidsspecialisten, experts in wenkbrauwmodellering en wimperverlenging.


STALEKS PRODUCTKWALITEIT

Alle instrumenten uit de professionele serie zijn gemaakt van hoogwaardig medisch staal om een ​​grote corrosiebestendigheid en onderhoudsgemak te garanderen. Elk instrument wordt handmatig geslepen, en dit garandeert langdurige scherpte en uitzonderlijke snijkwaliteit.

STALEKS PRO-instrumenten bieden een grote veelzijdigheid aan vorm, type en maatopties, zodat schoonheidsprofessionals het juiste hulpmiddel voor de klus kunnen kiezen om het werk moeiteloos en aangenaam te maken.

Onze productiefaciliteit is uitgerust met hoogtechnologische machines van toonaangevende Amerikaanse, Duitse, Italiaanse en Japanse merken. Het gebruik van de modernste apparatuur garandeert ultieme productkwaliteit en verlicht zelfs de meest uitdagende technologische taken. 

Bovendien worden bepaalde machines en apparatuur binnen het bedrijf ontworpen en ofwel in onze werkplaats ofwel op maat gemaakt door onze buitenlandse partners. De productiefaciliteiten van Staleks hebben meer dan 1700 machines in 13 productie-eenheden.

×